12-16 Kasım Arkadaşlık Haftası kapsamında;
  • İlkokul Rehberlik Birimi tarafından tüm öğrencilerimize Arkadaşlık Haftası Bilgilendirme sunumu yapıldı.
  • 2-3 ve 4.sınıf öğrencilerimizle Arkadaşını Ne Kadar Tanıyorsun? etkinliği yapıldı. Öğrencilerimiz yapılan etkinlik kartlarını birbirine hediye ettiler.
  • 2.sınıf öğrencilerimiz ile Taş Boyama etkinliği yapıldı. Öğrencilerimiz keyifle etkinliği tamamladılar.
  • Arkadaşınla Dans Et etkinliğini tüm öğrencilerimiz ile gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadık.
  • 1.sınıf öğrencilerimiz ile Arkadaşım’a etkinliği yapıldı. Makarnaları boyayarak bileklik ve arkadaşlık kartlarına arkadaşlık resmi çizerek birbirlerine hediye ettiler. Etkinliğimiz çok keyifliydi.
  • İlkokul öğrencilerimizle ‘Wonder’ adlı arkadaşlık filmini öğrencilerimiz büyük bir ilgi ve merakla izlediler.