Özel Güney Gelişim Anadolu Lisesi; Sosyal Bilimler Anadolu Lisesi  Dumlupınar İ.H.L, Yahya Akel Fen Lisesi, Yahya Günsür Teknik Ve Endüstri Meslek Lisesi ile “Hayallerim Gerçek Olsa” projesine hayat veriyor.
Bu çalışmadaki amaç, ekonomik ve eğitim düzeyinin birbirinden farklı olduğu ilimiz ilkokullarındaki öğrencilere, hayal ettikleri dünyayı oluşturan unsurların ayrımına vardırmak, hayallerin çocuklar için mutluluğa giden yolda önemli bir etken olduğunu göstermek ve hayaller aracılığıyla hedef oluşturarak evrensel düzeyde başarılı bir birey olmasına farkındalık yaratmaktır. Değişen dünyada görsel medyanın çocuğun hayal dünyasını olumsuz yönde nasıl etkilediği, bunun yetişkin dünyasına nasıl sirayet ettiğini değerlendirmektir. Bu çizgiden yola çıkarak Gökçebelen İlköğretim Okulu, Aydınlıkevler İlkokulu, Doğa Koleji, Dr. Kamil Tarhan İlkokulu öğrencilerinin hayallerini çizdiği resimleri öğrencilerimiz öyküleştiriyor. Diğer bölge okullarının da katılımıyla minik ellerin çizdiği hayaller kitaplaşarak dile geliyor.