Okul öncesi eğitim çocukların gelişimi açısından telafisi mümkün olmayan dönem olarak adlandırılır. Çocuklarımız 0-6 yaş aralığında pek çok hassas dönemden geçerler. Bu dönemde yetişkinlerin sağlıklı seçimleri ile gelecekteki yol haritalarını belirlerler. Bu bilinçle okulumuzda çocukların kendi tercihlerini yaparak karar alma becerilerini geliştirmelerine, sorumluluk almayı öğrenmelerine, öz disiplin ve yeteneklerini geliştirmelerine destek verilir. Montessori felsefesi ve uygulamaları ile zenginleştirilmiş eğitim programımız ile çocukların, yaratıcı, girişken, sorgulayıcı, kendini rahatça ifade edebilen, başkalarının görüşlerine saygılı bireyler olarak yetişmeleri teşvik edilir. Amacımız ilgi ve yeteneklerinin farkına varmış, paylaşmayı bilen, doğayı seven hem kendi başına hem de gurupla çalışma becerisine sahip, ülkesini seven, milli değerlerine sahip çıkan nesiller yetiştirmektir.
Programımızda ‘’Oyun çocuğun işidir’’ anlayışı ile yol alınır. Çocuklar oyun ve oyun temelli etkinliklerle büyür ve gelişirler, oyun içinde gözlem ve duygularını kullanarak hem kendilerini hem birbirlerini tanır hem de yaşadıkları evreni keşfederler. Eğitim programımızda çocuklarımızın oyun gelişim özelliklerine uygun çalışmalar özenli bir çevrede sağlanır.