Spor Programı
Jimnastik branşı en temel spor dalıdır. Özellikle okul öncesi dönemdeki çocukların hareketliliğe bağlı olarak kas ve kemik yapılarının güçlenmesi, sinir-kas koordinasyonu, sürat, kuvvet yapılarında gelişme sağlanması çok önemlidir. Derslerimiz çocuğun fiziksel gelişimine en uygun etkinliklerle buluşmasına olanak yaratır, kendine güven duygusu kazandırır, benlik algısının gelişmesine olumlu katkı sağlar, grupla birlikte hareket edebilme becerisini geliştirir, dikkatini geliştirir, otokontrol kazandırır, yeni alanlarda beceri kazanma konusunda ilgi ve istek oluşturur. Sağlıklı bir yaşam için çocuklarımız 3 yaşından itibaren hareket eğitimine başlayarak spor bilinci ve disiplinini, sağlam bir temel ile alırlar. Çocuklar jimnastik derslerine eşofman ve spor ayakkabı ile katılırlar. Kampüsteki tüm spor tesislerinden faydalanabilirler.

Sanat Programı
Yaratıcılığın, görsel algının, estetik beğeni düzeyinin gelişmesi, tüm çocuklarda olduğu gibi okul öncesi eğitiminde de sanat eğitimi ile desteklenmektedir. Sanat eğitimi duyarlık (hassasiyet) eğitimidir. Duyarlıkları eğitilen çocuk, dünyaya da bu duyarlıklardan bakar. Bu süreçte ‘göz ile düşünme’ yetisi kazanan çocuk, okulumuzda sanat eğitimi ile yetkin bir kişilik geliştirme ve kültürlenme sürecine dahil olur. Bu doğrultuda kil çalışmaları, ayın ressamı tanıtımı ve reprodüksiyon çalışmaları, natürmort çalışması, baskı çalışmaları, resim çalışmaları çocuklara sevdirilmekte ve 3 boyutlu çalışmalarla da desteklenmektedir.

Müzik Programı
Okulumuz müzik eğitim programında oyun-dans-müzik ilkesi ile çocuklarımıza müziği hissederek sevdiren Orff yaklaşımı izlenmektedir. Orff çalışmaları kapsamında body müzik ve ritim çalgıları ile yapılan etkinlikler yer almaktadır. Programlanmış müzik eğitimi sürecinde çocukların ilgi alanları gözlemlenip veli ile iletişime geçilmektedir.

Satranç Programı
Satranç eğitimimiz bütün yaş gruplarında verilmektedir. Her çocuğun yaş grubuna göre satranç oyununu tanıması, kurallarını bilmesi ve oyundan keyif alması dersin amaçları arasındadır. Bu eğitim ile çocuklarda dikkat, konsantrasyon, stratejik düşünme becerileri desteklenirken ilgi duyan öğrencilerimiz için turnuvalara katılımları desteklenir.